Miercuri, 10 august
Ora 14:00
Webinar Live
OPORTUNITATE DE INTERNSHIP PENTRU ELEVI în eduKiwi School
WEBINAR Live GRATUIT
Alege TU profesorul care vrei să predea în eduKiwi School!
Fii printre cei 100 de testeri și spune-ne ce profesor îți dorești să predea în eduKiwi School. Ai acces în premieră la materialele pe care le facem!
Webinarul are loc:
Miercuri, 10 august
Ora 14:00
*folosește o adresă de GMail. Dacă ai o adresă de Yahoo! nu vei primi link-ul de LIVE și nu vei putea participa. (problemă tehnică)
De ce să participi la Webinar?
Te invităm să participi la un internship în eduKiwi School, care are potențialul să te ajute foarte mult în dezvoltarea ta și în viitoarea carieră.
Vei avea parte de o experiență foarte faină, cu oameni la fel de faini și vei primi numeroase beneficii dacă te alături echipei noastre.
Ne dorim ca în aplicația eduKiwi School să predea cei mai buni profesori din România!
Ce înseamnă cel mai bun profesor?
Este acel om care rezonează cu elevul. Acel profesor pe care toți elevii de la clasă îl iubesc și îl apreciază pentru caracterul său de om și dascăl.
Iar pentru a-i selecta pe cei mai buni, adunăm un grup de elevi care vor testa materialele create și își vor spune părerea, astfel încât să alegem profesorii pe de la care ei își doresc să învețe.
Participând la acest Webinar, poți fii unul dintre primii 100 de elevi din România care vor avea acces în premieră la conținutul din eduKiwi School.
Iar feedback-ul pe care îl oferi pentru materialele educaționale va influența foarte mult conținutul din aplicație.
Practic, acum ai șansa să te implici și să decizi ce informații vom avea în aplicația eduKiwi School.
Dacă te tentează invitația noastră și vrei să faci parte din echipa eduKiwi School, te așteptăm să participi LIVE la Webinar!
Cu siguranță ai prieteni interesați de aceste informații. Spune-le și lor despre Webinar!
Ce este eduKiwi School?
Este cel mai mare proiect educațional românesc!
Aplicația eduKiwi School ajută părinții, profesorii și elevii.
Oferim pentru copii, materia școlară, informații de dezvoltare personală și profesională oferite de cei mai buni profesori, experți și antreprenori.
Prin acest proiect, ajutăm elevii din toată România să aibă acces la educație modernă!
eduKiwi School va avea o aplicație performantă, care va folosi cele mai noi tehnologii și cele mai moderne principii educaționale din lume.
Iar tu poți fii printre primii 100 de elevi care testează în premieră conținutul educațional creat pentru eduKiwi School.
Înscrie-te în internshipul eduKiwi School!
Cu siguranță ai prieteni interesați de aceste informații. Spune-le și lor despre Webinar!
Cine va prezenta acest Webinar?
Doru Pelivan
antreprenor, autor online și co-fondatorul proiectului eduKiwi School - este recunoscut ca fiind expertul nr. 1 din România în materie de educație online.
El și-a asumat o misiune de mare amploare: aceea de a le oferi copiilor din România accesul la o educație modernă și axată pe nevoile lor.
Așa a luat naștere proiectul eduKiwi School, care este la momentul actual cea mai mare inițiativă educațională din România.
Ștefan Paul Didraga
este elev în clasa a 11-a la Colegiul Național "Constantin Diaconovici Loga" din Timișoara.
Este membru coordonator al echipei de robotică "CYBERMOON C.D. Loga", alături de care a participat la diverse concursuri de robotică la nivel național.
Ștefan a ales să se implice în proiectul eduKiwi School pentru că își dorește să ofere o oportunitate reală la o educație mai bună și mai modernă tuturor elevilor din România.
Beatrice Lupu
este Content Manager și un membru valoros al echipei eduKiwi.
Ea a ales să se implice și să se alăture proiectului eduKiwi School pentru că este de părere că educația poate schimba complet traiectoria unui om.
Crede în evoluție, în transformare prin educație și simte că noua generație de tineri merită să primească acces la o educație oferită de cei mai buni profesori din România.
Participă la Webinar și implică-te și tu în eduKiwi School!
Cu siguranță ai prieteni interesați de aceste informații. Spune-le și lor despre Webinar!