Dacă îți este teamă că nu îi poți oferi copilului tău un viitor mai bun, citește asta!
Ești nemulțumit de sistemul clasic de învățământ?
Cu ajutorul tău, putem lansa cel mai mare proiect educațional făcut vreodată în România pentru elevii din clasele V - XII
Acum copilul tău poate avea cei mai buni profesori din țară, indiferent de școala la care învață
Măcar o dată ți-ai auzit copilul venind de la școală cu replica: Mami, mie îmi place istoria dar profu nu știe deloc să predea, sau Ori fizica asta e o materie foarte grea și nu o pricep eu, ori profa nu știe să ne explice.
Este o realitate mai mult decât evidentă că generațiile sunt diferite, că pe vremea mea nu mai convinge pe nimeni că ar fi cel mai bun termen de comparație, iar expresii ca: ești brânză bună în burduf de câine, le-am tot auzit fiecare dintre noi în copilăria noastră și nu ne-au motivat prea tare.
Trebuie schimbat felul în care tratăm elevii, profesorii și relația părinților cu școala
De multe ori părinții devin frustrați pentru că nu le pot oferi copiilor acces la o școală mai bună cu profesori de top, că nu au bani suficienți pentru meditații sau timp mai mult pentru a-i ajuta la teme.
Este momentul să-ți spunem ca ești printre prieteni, pentru că și nouă ne pasă de educația copiilor din țara asta. Pentru că o societate nu se poate dezvolta decât prin accesul cât mai neîngrădit la educați
Suntem echipa edukiwi și împreună cu tine și alți părinți, precum și cu implicarea profesorilor din țară, putem schimba felul în care elevii din România vor înțelege și vor folosi tot ce învață la școală.
Nu dăm verdicte și sfaturi gratuite, ci venim cu o soluție care va lua o povară de pe umerii tăi de părinte.
Te rugăm să îți faci timp, nici mai mult nici mai puțin decât 8 minute. Atât durează să citești ceea ce îți oferim pentru a fi un părinte mult mai relaxat atunci când vine vorba de școală și profesori.
eduKiwi School
Construim un hibrid între școala clasică și cea online. Proiectul nostru este o soluție de suport pentru elevii din sistemul tradițional de învățământ.
eduKiwi School
Va pune la dispoziția elevilor aceeași materie care se predă la școală, de la A la Z pentru clasele V-XII, dar într-un format nou și foarte ușor de vizionat. Elevii vor putea alege profesorul pe care doresc să-l urmărească predând fiecare subiect, deoarece fiecare materie va fi predată de mai mulți profesori.
Prin proiectul eduKiwi School ne propunem să ajutăm noua generație de tineri să aibă acces la o educație oferită de cei mai buni profesori din România.
Compania din spatele proiectului eduKiwi School, deține cea mai mare platformă educațională online din România, cu peste 500.000 de oameni în comunitate. Este unul dintre cele mai bine văzute branduri educaționale din România. Scopul nostru este de a oferi cursuri live, susținute de autori și profesori români de top.
Misiunea eduKiwi este de a ajuta peste 1 milion de români să aibă acces la o educație modernă, de cea mai bună calitate.
eduKiwi School este un proiect apărut în urma unor nevoi reale, identificate de noi în piața de educație din țara noastră.
În februarie 2021, am făcut un studiu pentru a vedea nevoile reale ale elevilor, profesorilor și părinților. Am discutat cu

1.531 de părinți

541 de profesori

467 de elevi

Dintre aceștia, 81.8% se află în mediul urban și 18.2% în mediul rural.
eduKiwi School vine în sprijinul sistemului clasic de învățământ pentru că este nevoie de foarte multă informație actualizată. Copilul va putea alege ce vrea să facă și va învăța și alte lucruri față de ce este deja în școală, pentru că asta este o nevoie mare. Știm asta pentru că una din întrebările din studiul făcut de noi înainte de a lansa acest proiect a fost “Ce-ai vrea să știi, dar NU se învață în școală?“
Iar răspunsurile date de elevi sună cam așa:

Educație financiară

Dezvoltare personală, mai mult accent pus pe sănătatea mintală a elevilor

Social Media, Marketing

Mai multă educație antreprenorială cu antreprenori adevărați

Prin eduKiwi School îi oferim posibilitatea copilului tău de a studia materii pe care nu le poate studia în clasele de curs clasice și cel mai important este că își poate alege profesorul cu care să studieze o anumită materie.
În sistemul clasic de învățământ elevii nu au cum să își aleagă profesorul a cărei materie sau stil de predare să o urmărească. Așa ceva nu este posibil. Dar în aplicația eduKiwi School, acest lucru va fi posibil pentru că vom avea în platformă un număr suficient de mare de profesori, care vor preda după un suport de materie identic cu cel de la clasă, dar în maniera lui personală.
Nu ne propunem să înlocuim programa școlară sau să anulăm importanța cursurilor din programa guvernului.
Ne propunem să convingem elevii că noi avem soluția unei lipse acute de personalizare și interacțiune cu elevul.
Așadar, ce este mai exact eduKiwi School și cum îl va ajuta pe copilul tău să fie mai bun la școală?
1. Este o aplicație interactivă și ușor de folosit de elevi.
Ne dorim să încurajăm copiii să învețe jucându-se. Cu ajutorul acestei aplicații, elevii vor parcurge programa școlară din clasele V-XII într-un mod distractiv și nu forțat
Nu trebuie să le spunem copiilor noștri să învețe, aceștia o vor face de bună voie prin joacă. Și cel mai important pentru ei, vor fi răsplătiți pentru efortul depus. Nu-i așa că sună ca cel mai mare vis împlinit al oricărui părinte ?!
2. Este un hibrid între școala clasică și cea online. Proiectul nostru este o soluție de suport pentru elevii din sistemul tradițional de învățământ.
eduKiwi School va pune la dispoziția elevilor aceeași materie care se predă la școală, de la A la Z pentru clasele V-XII, dar într-un format nou și foarte ușor de vizionat. Elevii vor putea alege profesorul pe care doresc să-l urmărească predând fiecare subiect, deoarece fiecare materie va fi predată de mai mulți profesori.
Avantajele aplicației eduKiwi School

Aplicația este bazată pe gamification. Asta înseamnă că elevii vor fi atrași să avanseze în materie deoarece fiecare pas al lor va fi recompensat. Cum am amintit și mai sus, vom adăuga și alte cursuri pe lângă programa școlară de bază, iar avantajul enorm va fi acela că elevii vor putea învăța lucruri practice care să-i ajute în viața reală.

În plus, în platformă vor fi cursuri, teste și materii de pregatire pentru admiterea la diverse facultăți, ceea ce îi va ajuta în alegerea carierei potrivite cu pasiunile și abilitățile învățate.

Aplicația își propune să înlocuiască jocurile de pe telefoanele copiilor cu un altfel de conținut. Ei vor fi recompensați pentru orice temă făcută bine, petru orice concurs pe care îl vor câștiga în platformă

Vor putea alege ce profesor doresc să le predea fiecare subiect, deoarece fiecare materie va fi predată de mai mulți profesori. Dacă în școală nu îți poți alege profesorul, în aplicația noastră copilul tău va avea posibilitatea să facă asta. Astfel că scuza nu am învățat sau nu mi-am făcut temele pentru ca nu îmi place de profesorul X nu va mai fi valabilă, din păcate pentru elevi.

Adevărul este că avem nevoie de ajutorul tău!
O să fim foarte transparenți cu tine. Pentru a putea realiza acest proiect uriaș, avem nevoie de ajutorul tău.
În această perioadă ne adunăm o comunitate de mii de părinți și susținători ai educației moderne.
Practic, dacă te înscrii acum (gratuit) vei putea fi printre primii părinți fondatori ai acestui proiect.
Acum, tot ce trebuie să faci este să-ți introduci datele tale și îți vom trimite următoarele informații prin e-mail și acces la comunitatea privată.
Devino membru fondator al celui mai mare proiect educațional românesc și copilul tău va avea un viitor mai bun!